à la carte

à la carte

Onze à la carte gerechten en suggesties wisselen heel regelmatig, afhankelijk van de beschikbare producten en ingrediënten.

van 3 november tot 30 november

VOORGERECHTEN

ROMIG SOEPJE VAN DAGVERSE GROENTEN € 5
KORT GEBAKKEN SINT-JAKOBSVRUCHTEN € 18
gekonfijt witloof, schorseneer, hazelnoot
FRIVOLE SALADE VAN NOORDZEEKRAB € 18

avocado, granny smith, rettich, roodlof, haringkaviaar
IN BOTER GEBAKKEN LENGFILET € 18
jus van grijze garnaaltjes, spinazie, paksoi, basmati
CARPACCIO VAN WAGYU € 18
dressing van ’brugge dentelle’, geroosterde hazelnoot, jonge scheuten
CEVICHE VEGAN € 18
oesterzwaamen, witte bonen, tomaat, avocado, maïskrokant (vegetarisch) 

HOOFDGERECHTEN

GEMENGDE VISBROCHETTE € 27
scampi, zeeduivel in spek, vadouvansaus, slaatje, frietjes
OP HET VEL GEBAKKEN GRIETFILET € 29
jus van parelwijn, bospaddenstoelen, geroosterde hazelnoot, stoemp van prei
GEBAKKEN ZEETONG € 32
schuimende botersaus, gebakken champignons, witloofsalade, frietjes
REUZE HANGENDE RUNDERBROCHETTE € 27
pepersaus met Irish Whiskey, slaatje, frietjes 
FAZANT GEGAARD OP LAGE TEMPERATUUR € 30
room van manzanilla, wok van bospaddenstoelen, zalf van knolselder
LANGZAAM GEGAARD VARKENSHAASJE € 28
jus van wostynmostaard, vergeten groentjes, stro-aardappel
TORTELLONI FUNGHI  € 26
room van salie, gewokte bospaddenstoelen, gegrilde courgette, pijnboompitjes (vegetarisch)

SLAATJES

LAKS SCANDINAVIA  €18 /€ 24
tataki, mousse en gemarineerde zalm, koolrabi, mierikswortel, sojasaus
SAINT HUBERT € 18 / € 24
wildpaté, radicchio, peer, nootjes, ardense uienkonfijt
NEPTUNUS € 26
grijze noordzeegarnaaltjes, gebakken tijgergarnalen, groene appel, rucola, kerrie
LIÉGEOISE € 22
gewokte kip, spek, ei, boontjes, ui, krieltjes, mosterd
FRANÇAISE € 14 / € 20
warme geitenkaas, appel, witloof, artisjoktapenade, croutons 
(vegetarisch) 


KINDERGERECHTJES

KINDERSPAGHETTI € 10
KINDERBIEFSTUK € 10
GEPANEERDE MINI-VISJES € 10
SCHNITSEL VAN KALKOEN € 10
KIPFILET VAN HAM EN KAAS € 10

DESSERTS


VERWENBORDJE € 7
GEBRANDE FLAN € 8
MOUSSE VAN BELGISCHE CHOCOLADE € 8
DESSERT WEEKMENU € 10

DESSERT MAANDMENU € 10
DRIE STRUCTUREN VAN MANDARIJN
witte en pure chocoladen, panna ricotta, passievrucht
DEGUSTATIE 4 BELGISCHE KAZEN € 10