HET CONCEPT

Bent u klaar voor iets helemaal nieuws ? 

‘Beleving’, daar draait het overal om. Klant-beleving, winkel-beleving, totaal-beleving, zelfs stilte-beleving en wacht-beleving. Als je het niet kan beleven, laat het ons koud.

Ook de culinaire beleving heeft de laatste decennia een totaal andere betekenis gekregen. Mensen willen meer dan een lekker 5-gangenmenu aan een mooi gedekte tafel met kreukvrij tafellinnen, porselein servies en zilveren bestek.

In Ariane Hotel hadden we dit ook begrepen. Zo ontstond in 2017 het idee om een uitbreiding aan ons bestaande restaurant te bouwen, waarin we een uniek concept wilden uitwerken: The Complete Experience @ the tAble by Ariane Hotel.

20 personen zitten aan een 6 meter lange tafel die tijdens een verzorgd diner 6 keer van restaurant naar keuken rolt. De tafel ondergaat voor elke gang een volledige metamorphose, geïnspireerd door onze streek en zijn streekproducten.
Originele filmpjes vormen de visuele voorstelling van elk thema.

De tafel rijdt majestueus binnen, tovert verwondering op elk gezicht en zet onze ondernemende Provincie op een originele manier in de kijker.
The Complete Experience zorgt voor een ongekende ambiance tussen de 20 gasten, die mekaar niet altijd kennen bij de start van het belevingsdiner.

Kan geboekt worden op geselecteerde zaterdagen (Tablesharing) of privé vanaf 14 personen.