THE COMPLETE EXPERIENCE @ THE TABLE

Bent u klaar voor iets helemaal nieuws?

‘Beleving’, daar draait het overal om. Klant-beleving, winkel-beleving, totaal-beleving, zelfs stilte-beleving en wacht-beleving. Als je het niet kan beleven, laat het ons koud.

Ook de culinaire beleving heeft de laatste decennia een totaal andere betekenis gekregen. Mensen willen meer dan een lekker 5-gangenmenu aan een mooi gedekte tafel met kreukvrij tafellinnen, porselein servies en zilveren bestek.

In Ariane Hotel hadden we dit ook begrepen. Zo ontstond in 2018 het idee om een uitbreiding aan ons bestaande restaurant te bouwen, waarin we een uniek concept wilden uitwerken: The Complete Experience @ the tAble by Ariane Hotel.

20 personen zitten aan een 6 meter lange tafel die tijdens een verzorgd diner 6 keer van restaurant naar keuken rolt. De tafel ondergaat voor elke gang een volledige metamorphose, geïnspireerd door onze streek en zijn streekproducten.
Originele filmpjes vormen de visuele voorstelling van elk thema.

De tafel rijdt majestueus binnen, tovert verwondering op elk gezicht en zet onze ondernemende Provincie op een originele manier in de kijker.
The Complete Experience zorgt voor een ongekende ambiance tussen de 20 gasten, die mekaar niet altijd kennen bij de start van het belevingsdiner.

Met dit unieke belevingsdiner wonnen we in September 2018 de eerste prijs in de Categorie Creativiteit en Innovatie tijdens de Nacht van de West Vlaamse Toerismeprijzen.
Editie 1.0 liep van 23 maart 2018 tem 23 maart 2019.
Vanaf 6 april 2019 betoveren we u met editie 2.0. Wegens groot succes blijft deze editie lopen tot eind juni 2020.

Klaar om deze exclusieve belevenis mee te maken?

Op geselecteerde zaterdagen kan u als koppel of met enkele vrienden boeken.
Als u zelf binnen uw vereniging, bedrijf, familie of vrienden een gezelschap van 16 tot 20 personen kan warm maken, regisseren we The Complete Experience op een datum die we samen afspreken.

Prijs per persoon: € 120 all in.

Aperitief met hapjes,
2 voorgerechtjes met aangepaste wijnen of bieren.
hoofdgerecht met aangepaste wijn of bier.
dessert.
koffie of thee met versnaperingen en likeurtje.

 

The tAble by Ariane: Teaser from Gerdy Vandermeersch on Vimeo.