reserveer je tafel

Ben je bij ons te gast in het hotel? Dat weten we ook graag, vermeld je het er even bij als je langs deze weg reserveert?  Niet hotelgasten zijn uiteraad ook van harte welkom.

Denk je ook goed na over je aankomstuur? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden om je perfect te bedienen. Dank je wel alvast! 

Als je diner om 18u boekt, kunnen we er voor zorgen dat je op tijd klaar bent om de Last Post mee te maken. 

Geen nood als je gewenste aankomstuur geblokkeerd staat, duid dan gewoon het eerstvolgende tijdstip aan. Als je een beetje te vroeg aankomt, kun je altijd genieten van een aperitief in onze gezellige bar.

Vergeet zeker niet te vermelden als je graag op ons terras zit.

Come on, book it! You know you want to ;)

Ariane means business

Onze plek, jouw ruimte

Ben je het ook beu om te vergaderen in weinig inspirerende ruimtes? Goesting in iets verfrissend? 

Eerst en vooral is het al super om bij ons aan te komen. Rond ons hotel is er enorm veel gratis parkeergelegenheid. Je moet voor de rest van de dag niet meer aan je wagen denken. 

Wij beloven je niet alleen ruimtes met karakter, maar ook een verse keuken, lekkere koffie, zoete verwennerijen en een super geëngageerd team.  Daar boven op voorzien we je van professioneel materiaal, toffe gadgets en snelle wifi. 

Zeus

- max. 30 pers.

Zeus is onze vergaderzaal op de eerste verdieping, maar kun je wel ook met de lift bereiken. Klik even door om alle details te ontdekken.

The Table

- max. 20 pers.

The tAble is onze vergaderzaal op het gelijkvloers, grenzend aan het restaurant. Klik even door om alle details te ontdekken.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×