reserveer je tafel

Ben je bij ons te gast in het hotel? Dat weten we ook graag, vermeld je het er even bij als je langs deze weg reserveert?  Niet hotelgasten zijn uiteraad ook van harte welkom.

Denk je ook goed na over je aankomstuur? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden om je perfect te bedienen. Dank je wel alvast! 

Als je diner om 18u boekt, kunnen we er voor zorgen dat je op tijd klaar bent om de Last Post mee te maken. 

Geen nood als je gewenste aankomstuur geblokkeerd staat, duid dan gewoon het eerstvolgende tijdstip aan. Als je een beetje te vroeg aankomt, kun je altijd genieten van een aperitief in onze gezellige bar.

Vergeet zeker niet te vermelden als je graag op ons terras zit.

Come on, book it! You know you want to ;)

Ariane receptie / lounge

Gastvrijheid in het hart van de stad

Welkom.

Ariane Hotel bezorgt je meteen een familiaal gevoel. We letten dan ook op elk detail om ervoor te zorgen dat je écht van je verblijf bij ons geniet. Zo ervaar je een harmonieuze mix van comfort, kwaliteit en gezelligheid. 

Onze medewerkers zijn passioneel met hun vak bezig. Ze houden ervan om je in de watten te leggen en je op je wenken te bedienen. Van onze gratis parking kan je bij aankomst onmiddellijk gebruik maken.

Naast onze service hechten we heel veel belang aan verbetering en innovatie. 

Zalig rustig én toch ...

...héél dicht van het centrum! Zie je de Halletoren op de foto? 

Ons rustig en groen gelegen hotel is je perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de stad en de streek. Op enkele huizenblokken afstand ligt het historische centrum, met de Menenpoort, de Lakenhallen, het Yper Museum en het In Flanders Fields Museum. 

Ben je bij ons te gast? Dan geven we je nog dit weetje mee: tussen 15 en 18u is onze bar en huiskamer exclusief voor onze hotel- en restaurantgasten gereserveerd. Zo kun je bij aankomst of na je daguitstap in alle rust genieten van je verblijf. 

Kom je gerust eens nestelen! 

Het beste begin van de dag

Ontbijt

Ons ontbijt is meestal inbegrepen in de kamerprijs, tenzij je koos voor een 'Room only' tarief.

Maar zelfs dan zal je bij check-in worden gevraagd of je echt niet graag zou aanschuiven aan ons heerlijk ontbijtbuffet. 

 

Ons in-house museum brengt je terug ...

In de lobby van Ariane Hotel kan je er niet naast kijken: onze museumvitrines met authentieke uniformen, helmen, wapens, toebehoren en allerlei uitrustingen van soldaten. Tijdens de Eerste Wereldoorlog vochten zij in de fameuze Ieperboog. Deze boog rond de stad (Ypres Salient) is een uitstulping in de frontlijn, die het Duitse gebied terugdrong.

Alle stukken in ons museum komen uit de privécollectie van Andy Tonge, die we immens dankbaar zijn. 

Waarom je écht niet mag twijfelen ...

  • Toplocatie in Ieper, aangename wandelafstand naar het centrum, maar nooit midden in de drukte ervan. Ook al is het stadscentrum afgesloten voor evenementen, je kan ons àltijd bereiken.

  • Grote klantentevredenheid, fantastische scores en sinds 2013 elk jaar opniew door onze bezoekende gasten verkozen tot "Beste Hotel van België".

  • Excellente service, wij gaan écht tot het uiterste.

  • Gratis afgesloten parking, aan ons hotel gelegen (met 7 laadpalen ter beschikking). 

  • Gratis wifi op het hele domein. 

  • Uitgebreid ontbijtbuffet, met warme en koude bereidingen.

  • Restaurant and bar met tuinterras. Veel niet-residentiële gasten komen langs in Ariane. Dit zegt niet alleen veel over wie we zijn en hoe we werken, het brengt ook een fijne sfeer met zich mee.

  • Alle kamers werden volledig gerenoveerd in de winter van 2019-2020. De new-look geeft de kamers een oog op de toekomst: gezellig comfort in een tijdloos design.   

  • Bij de renovatie hielden we ook rekening met extra geluidsisolatie, zodat iedere gast van de luxe en rust kan genieten in zijn kamer.

  • Slaapluxe in alle kamers.  We kozen in het voorjaar van 2022 voor gloednieuwe matrassen en boxprings van Revor Bedding, meer bepaald voor hun topreeks Styldecor.

My definition of a good hotel is a place I’d stay at.

Robert De Niro
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×