Ontdek hier onze maatregelen m.b.t het Covid-19 virus

reserveer je tafel

We weten graag op voorhand of je liefhebber bent van het terras (als het weer het toelaat). Je tafel de dag zelf nog verplaatsen is niet altijd mogelijk. 

Ben je bij ons te gast in het hotel? Dat weten we ook graag, vermeld je het er even bij als je langs deze weg reserveert?  Niet hotelgasten zijn uiteraad ook van harte welkom.

Denk je ook goed na over je aankomstuur? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden om je perfect te bedienen. Dank je wel alvast! 

Als je diner om 18u boekt, kunnen we er voor zorgen dat je op tijd klaar bent om de Last Post mee te maken. 

Geen nood als je gewenste aankomstuur geblokkeerd staat, duid dan gewoon het eerstvolgende tijdstip aan. Als je een beetje te vroeg aankomt, kun je altijd genieten van een aperitiefje in onze gezellige bar of loungesets op het terras. 

Come on, book it! You know you want to ;)

Milieuvriendelijk vegen

The Good Roll is nieuw en uniek, en ontstaan uit een gezamenlijke frustratie. Wereldwijd zijn er 2,3 miljard mensen die geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten. Daarnaast worden er dagelijks 270.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier. 

Schrikbarende cijfers, die hebben geïnspireerd tot het ontwikkelen van "The Good Roll", 100% gerecycled papier waarvan 50% van de opbrengst via "The Good Roll Foundation" naar de bouw van toiletten over de hele wereld gaat.

Op de wikkel hadden we ook nog plaats voor een beetje humor, maar daarvoor moet je langs komen! ;-)

Wil je morgen ook milieuvriendelijker wipen? Ga eens loeren op "The Good Roll"

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×