reserveer je tafel

Ben je bij ons te gast in het hotel? Dat weten we ook graag, vermeld je het er even bij als je langs deze weg reserveert?  Niet hotelgasten zijn uiteraad ook van harte welkom.

Denk je ook goed na over je aankomstuur? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden om je perfect te bedienen. Dank je wel alvast! 

Als je diner om 18u boekt, kunnen we er voor zorgen dat je op tijd klaar bent om de Last Post mee te maken. 

Geen nood als je gewenste aankomstuur geblokkeerd staat, duid dan gewoon het eerstvolgende tijdstip aan. Als je een beetje te vroeg aankomt, kun je altijd genieten van een aperitiefje in onze gezellige bar.

So nice to meet you!

Comfy Twin

min € 135 max € 215 - ontbijt inclusief
Kamers

Liever toch een klein beetje afstand? Onze Comfy Twin kamers zijn ook 24 m² en hebben 2 éénpersoonsbedden, zodat je niet hoeft te vechten voor het donsdeken.

Ook onze Comfy Twin kamers voelen heel erg verwelkomend aan. Groen, indrukwekkende muurdecoraties, kleine details en leuke quotes in je badkamer maken je instant happy. Voeg daar het comfort dat we voor je hebben voorzien aan toe, en je verblijf kan niet meer stuk! Bovendien is onze gratis parking inclusief.

Een Comfy Twin kamer is voorzien van 2 éénpersoonsbedden: 90 cm breed en 200 cm lang. Een opsomming van wat je in je kamer mag verwachten, vind je hier een beetje verder.  

Specificaties

Oppervlakte: 24 m²

Parking inclusief

Minibar op de kamer, met shop@desk systeem: u kiest zelf uw lievelingsdrankjes aan de receptiebalie. Toch liever een pakket op je kamer? We brengen het onmiddellijk!

Airconditioning , individueel te regelen per kamer.

Gratis wifi

Safe op de kamer, geschikt voor een laptop.

Telefoon

T.V. met radio

Nespresso toestel met 3 gratis aangeboden capsules

Koffie - en thee faciliteiten

Mineraal water elke dag ververst

Badkamer met bad en/of douche, allen met regendouches.

Haardroger en strijkstation in elke kamer.

Slaapluxe met gloednieuwe matrassen en boxprings , we hernieuwden in het voorjaar van 2022 al onze bedden en kozen voor de superieure matrassen van Revor Bedding, meer bepaald voor hun topreeks Styldecor.

Uitgebreid ontbijtbuffet (warm & koud) met brood van de warme bakker.

Lift naar elke verdieping

Nog iets niet duidelijk ?

Misschien staat het hier! We hebben op deze pagina een overzicht gemaakt met zoekfunctie die je misschien kan helpen met een antwoord op je vraag. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×